Restaurant- og matfag Vg1

Studiested: Melbu


Inntakskrav: Norsk grunnskole eller tilsvarende.

 

Her på studiested Melbu tok vi vinteren 2010 i bruk nye, flotte lokaliteter med topp moderne utstyr: både storkjøkken, bakeri og en lekker restaurant. Som elev får du en grunnleggende innsikt i råvarer, tilberedning og sammensetning av menyer. Det er også mulighet for å utvikle nye retter og bruke fantasien.

 

Aktuell informasjon:
Se mer om utdanningsprogrammet på vilblino.no

Vi har mye praksis og lite teori, med andre ord prøver vi å gjøre undervisningen så givende som mulig. Interessen for mat er oppe i tiden, og matkulturen utvikler seg både lokalt og internasjonalt. Derfor er dette et fag med mange nye og spennende muligheter.

Vi spiser den maten som lages på kjøkkenet, noe som vil gi deg mange spennende smaksopplevelser.

 

Du vil få følgende fag- og timefordeling:

Fellesfag (336 timer per år):

  • 84 t  Engelsk
  • 56 t  Kroppsøving
  • 84 t  Matematikk praktisk eller teoretisk
  • 56 t  Naturfag
  • 56 t  Norsk

Felles programfag (477 timer per år):

  • 150 t  Bransje, fag og miljø
  • 170 t  Kosthold og livsstil
  • 177 t  Råstoff og produksjon

Prosjekt til fordypning (168 timer per år).

Publisert av Michal Solheim. Sist endret 15.06.2016
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering