Kokk- og servitørfag Vg2

Inntakskrav: Restaurant- og matfag Vg1 eller tilsvarende.

 

Mens du i løpet av første året var innom mange forskjellige emner innen restaurant- og matfag, vil du på Kokk- og servitørfag Vg2 få en fordypning innen kokkefaget og servitørfaget spesielt.

 

Aktuell informasjon:

Se mer om utdanningsprogrammet på vilblino.no

Du vil få følgende fag- og timefordeling:

Fellesfag (252 timer per år):

  • 56 t  Engelsk
  • 56 t  Kroppsøving
  • 56 t  Norsk
  • 84 t  Samfunnsfag

Felles programfag (477 timer per år):

  • 140 t  Kosthold, ernæring og helse
  • 197 t  Råvarer og produksjon
  • 140 t  Servering, bransje og miljø

Prosjekt til fordypning (253 timer per år).

 
Publisert av Michal Solheim. Sist endret 27.10.2014
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering