Restaurant- og matfag

Inntakskrav: Norsk grunnskole eller lignende.
 

Har du fantasi og skapertrang? Har du godt håndlag, er nøyaktig og renslig? Er du glad i å lage mat? Er du serviceinnstilt? Kan du arbeide sjølstendig og under press? Da kan Restaurant- og matfag være det riktige utdanningsprogrammet for deg.
 

Aktuell informasjon: Les mer om utdanningsprogrammet på vilblino.no

 

Som mange kjenner til, leder dette utdanningsprogrammet fram til yrkene kokk og servitør innen Hotell- og restaurantnæringen. Men du har også følgende yrkesmuligheter innen næringsmiddelindustrien:

  • Baker
  • Konditor
  • Slakter
  • Kjøttskjærer
  • Pølsemaker
  • Fiskehandler

    Se inspirasjonsfilmer som elever ved Medier og kommunikasjon har laget:
     

 

 

 

 

Publisert av Michal Solheim. Sist endret 27.10.2014
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fant du det du lette etter?
 
Login for redigering