Medier og kommunikasjon Vg2

Studiested: Stokmarknes

Inntakskrav: Medier og kommunikasjon Vg1 eller tilsvarende.

På Medier og kommunikasjon Vg2 skal du videreutvikle de kunnskaper som du har fått med deg fra Vg1.

Her får du også jobbe med topp moderne utstyr i et spennende læringsmiljø, slik at det skal bli lettere for deg i arbeidslivet. Vi er oppdatert med programvare som Protools, InDesign, Flash, Photoshop, Final Cut Pro, Illustrator m.fl.

Aktuell informasjon: Se mer om utdanningsprogrammet på vilblino.no

Du vil få følgende fag- og timefordeling:

Fellesfag (252 timer per år):

• 56 t  Engelsk
  • 56 t  Kroppsøving
  • 140 t Matematikk YF
  • 56 t  Norsk
  • 84 t  Samfunnsfag

Felles programfag (477 timer per år):

• 159 t  Mediedesign og medieuttrykk
  • 159 t  Mediekommunikasjon
  • 159 t  Medieproduksjon

Prosjekt til fordypning (113 timer per år).

Ungdomsbedrift (UB):
Enkelte skoleår har Vg2-elevene laget et eget kulturmagasin. Andre år har Vg2-klassene laget ei ukentlig kulturside i Bladet Vesterålen. Da kan man konsentrere seg mer om det rent journalistiske, som intervju, fotografering osv., og får mer erfaring på disse områdene.

I tillegg produseres brosjyrer, radioprogram, reklamefilmer, opplysningsfilmer og andre spennende medieprodukter. Eksempelvis har elevene produsert flere videosnutter, som fungerer som reklame for noen av skolens utdanningsprogrammer, samt presentasjonsjonsfilm til Nordlandssykehuset avdeling Vesterålen.

Videre jobber noen elever på oppdrag fra det lokale næringsliv, og har dette som prosjekt i løpet av året.

Hadsel vg. skole tar inn 15 elever på Vg2. Det er stor søkning til Medier og kommunikasjon, og elevene kan vise til gode resultater på prosjekt og til eksamen.

NB! På Hadsel vg. skole gjennomføres 140 t matematikk per år i stedet for på Vg3. Disse kommer til erstatning for prosjekt til fordypning (PTF).

Publisert av Michal Solheim. Sist endret 15.06.2016
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}