Fagskole

Hva er fagskole?

Fagskoleutdanning er en yrkesrettet høyere utdanning for deg som har en grunnutdanning på videregående nivå og som ønsker å øke din kompetanse. Fagskolen er likestilt med høgskoler og universiteter.

TF-NETT

Teknisk fagskole Elektro - med fordypning Elkraft.

TF-nett er et samarbeid mellom Hadsel videregående skole og fagskole og Steinkjer videregående skole og fagskole. Studiet er nett- og samlingsbasert, og tas over tre år. (Som fulltidsstudium ville det gått over to år)

Etter endt utdanning får studenten tittelen fagskoleingeniør.

Gå til TF-Nett - Teknisk fagskole

Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

Fagskoleutdanning innen Helse- og sosialfag er en yrkesrettet utdanning for deg som har fagbrev innen helse- og sosialfag eller lang arbeidserfaring.

Fagskoleutdanning er et yrkesrettet alternativ til høyskoleutdanning, og studentenes kompetanse utvikles gjennom å kombinere teori med praksis ved å samhandle om virkelighetsnære utfordringer.

Fagskoleutdanningene har en varighet fra et halvt til to år. Utdanningene i Nordland er basert på årsenheter som er samlingsbaserte, med halv studieprogresjon - tre samlinger i semesteret over to år.

Gå til Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

Fagskolelederne

Hva er fagskole?

Hadsel videregående skole og fagskole har i en lang periode kunnet tilby nettbasert/desentralisert teknisk fagskole, med fordypning innen elkraft. Studiet omfatter fellesfagene, linjefagene, fordypningsfagene, valgfagene og de felles allmenne fagene.

Det treårige tilbudet foregår i samarbeid med Steinkjer videregående skole / Steinkjer fagskole, og har studenter fra hele landet, selv om de fleste kommer fra Nord-Norge og Trøndelag.