Fagskole

Hva er fagskole?

Fagskoleutdanning er en yrkesrettet høyere utdanning for deg som har en grunnutdanning på videregående nivå og som ønsker å øke din kompetanse.

TF-NETT

Teknisk fagskole Elektro - med fordypning Elkraft.

Gå til TF-Nett - Teknisk fagskole

Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

Fagskoleutdanning innen Helse- og sosialfag er en yrkesrettet utdanning for deg som har fagbrev innen helse- og sosialfag eller lang arbeidserfaring.

Fagskoleutdanning er et yrkesrettet alternativ til høyskoleutdanning, og studentenes kompetanse utvikles gjennom å kombinere teori med praksis ved å samhandle om virkelighetsnære utfordringer.

Fagskoleutdanningene har en varighet fra et halvt til to år. Utdanningene i Nordland er basert på årsenheter som er samlingsbaserte, med halv studieprogresjon - tre samlinger i semesteret over to år.

Gå til Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

Publisert av Michal Solheim. Sist endret 06.01.2015
Fagskolelederne

Hva er fagskole?

Hadsel videregående skole og fagskole har i en lang periode kunnet tilby nettbasert/desentralisert teknisk fagskole, med fordypning innen elkraft. Studiet omfatter fellesfagene, linjefagene, fordypningsfagene, valgfagene og de felles allmenne fagene.

Det treårige tilbudet foregår i samarbeid med Steinkjer videregående skole / Steinkjer fagskole, og har studenter fra hele landet, selv om de fleste kommer fra Nord-Norge og Trøndelag.