Du er her:

Til elever og foresatte høsten 2018

Velkommen til skolestart mandag 20. august.

Velkommen til skolestart - Klikk for stort bilde Gratulerer med skoleplass på Hadsel videregående skole og fagskole.

På studiested Stokmarknes møter alle elever kl 09.00 i skolens aula.
På studiested Melbu møter alle elever kl 10.30 i Melbu Samfunnshus.

For å forberede skolestart på en best mulig måte går du inn på skolens egen nettside for å finne informasjon om skolestart www.hadsel.vgs.no. Der kan du sette deg inn i noe av informasjonen på forhånd. I menyen til venstre under punktet Skolestart  finner du linker til eksempelvis utstyrslister og avtaleskjema om leie av bærbar pc, skolebevis (Pocket ID). Du bør anskaffe nødvendig utstyr før skolestart.

For elever på studiespesialisering må du velge 2. fremmedspråk. Du kan velge mellom tysk, spansk og russisk. Dette må du gjøre innen 15. august. Det elektroniske skjemaet finner du her.

Inge Holm

Les mer om skolestart 2018/2019 her