Elevmentor

Skolestart er spennende og litt skummelt, særlig når man begynner på ny skole og hvis man i tillegg er ny som hybelboer. På Hadsel vg. skole, studiested Stokmarknes, har vi etablert en ordning med frivillige Elevmentorer. Elevene som er mentorer har gått ett eller to år på skolen vår, og er kjent med skolen, systemer og lærere.

Elevmentorene er virksomme de tre første skoledagene i august. De er med på å ønske elevene i Vg1 velkommen, og de vil være med på å gjøre skolestarten så god som mulig. De er også med på "Bli kjent- leker" i de ulike klassene.

Den tredje skoledagen blir det servert pizza (e.a.) i kantina med planlagt bordplassering og skolequiz. Elevmentorene er da plassert rundt på bordene for å hjelpe både med quiz og få samtalene i gang. Videre gjennom skoleåret kan man også ta kontakt med elevmentorene hvis skulle det være ønskelig.

Skolested Melbu har ikke denne ordningen.

Publisert av Michal Solheim. Sist endret 16.12.2014 09:48
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}