Elevtilbud

Elever danser en jødisk ringdans under en klezmerkonsert i Arbeideren på Melbu. - Klikk for stort bilde

På denne siden vil du finne endel praktisk og nyttig informasjon om ulike tilbud og tjenester som tilbys ved Hadsel vgs for deg som er elev ved skolen.

Det kan dreie seg om hvem som er rådgivere på de enkelte studiestedene, hvor de har kontor samt når de er å treffe. Les mer om rådgivertjenesten her

Videre lurer du kanskje på når helsesøster er å treffe, om hun er grei, og hva du egentlig kan spørre henne om. Det kan du lese mer om helsesøstertjenesten her.

Er du hybelboer og kjeder deg på ettermiddagen? Da kan kanskje tilbudene til miljøtjenesten være noe for deg. Sjekk ut hva Miljøtjenesten kan tilby.

Visste du forresten at det er noe som kalles oppfølgingstjenesten (OT)? De kan være greie å ta kontakt med hvis du for eksempel mistrives på skolen og lurer på om du har valgt feil utdanningsprogram. Du kan lese mer om oppfølgingstjenesten her.