Kantiner

Buffet fra kantina - Klikk for stort bildeBuffet fra kantina Ole Jørgen Eilertsen Kantina ved studiested Stokmarknes er stengt på grunn av renovering og ombygging.

Kantina ved studiested Melbu:

Kantina er drevet i egenregi etter flere år med utleie til eksterne leietagere og har i dag ansatt kokk i 95% stilling.

Det er et møtested der alle skal føle seg velkommen, der det er hjerterom for god mat og sosialt fellesskap. Å sette seg sammen over et godt måltid har i alle tider vært en kjent suksess.Vi lager mat fra alle verdenshjørner med kjærlighet.

• Kantina har eget spillrom med biljard, bordtennis og fotballspill.
  • Vi har åpen kantine hver dag ukedagene.
  • Serverer gratis skolefrokost mellom 07.30-0800 tirsdag til torsdag.
  • Egent frokostskap i kantina.
  • Kalde drikkevarer
  • Påsmurt og varmretter.

Sunn frokost gir elevene en god start på dagen.

• Kantina har åpent fra klokka 0930-13.45 mandag til torsdag
  • Fredagene fra klokka 09.30 til 12.00.

Vi har nå et lunsjbord 3 dager i uka der elevene og ansatte kan forsyne seg av sunn og spennende mat.

Kantina produserer middag til elevene 2 dager i uka, som serveres av miljøtjenesten på ettermiddagen. Dette også et gratis tilbud til elevene. Ansatte kan benytte seg av og ta med seg hjem etter jobb.

Vi lager mat til møter i skolens lokaler på bestilling.

Kantina har lave priser, der målet er å kunne levere et godt tilbud til studentene.

Vi ønsker at studentene tar eierskap og rydder opp etter seg for at vi skal holde det fint og koselig. Med gode ryddestasjoner er de selv med å holde prisene nede.