Miljøtjenesten Stokmarknes

Onsdager fra kl 15.30 til kl.  21.00 er det "Åpent hus" i aulaen på skolen.

Her legges opp til forskjellige aktiviteter som bordtennis, film, spill, bruk av fotostudio osv. Her kan man til og med gjøre lekser, eller bare slappe av og bli kjent med andre elever.
Vi serverer også mat; pizza, karbonade/fishburger, taco osv som vi lager til i felleskap. Det koster kr. 20,- pr elev, og vi tar kontant betaling eller via Vipps.

”Åpent hus” er et tilbud for ALLE skolens elever, uansett studiested, og uansett om man er hybelboer eller fastboende.

En glad gjeng ungdommer samlet rundt baren under Åpent hus i Ungdommens mediehus. - Klikk for stort bildeLærer Jens Sundbø, som er prosjektleder for drift og bruk av Ungdommens Mediehus, har også ansvaret for miljøtilbudet "Åpent Hus".