Miljøtjenesten Melbu

Miljøarbeider Cay Tore Carlsen holder kantina åpen to kvelder i uka, tirsdag og torsdag. Disse dagene er også musikkrommet åpent. Onsdag er gymsalen åpen for fri aktivitet. Det er elevkantina som er samlingspunktet. Her er det biljard, fotballspill, bordtennis, TV og internett. Tilbudet er åpent for alle elever, uansett studiested.

Slik ser uketilbudet ut for elevene på kveldstid på studiested Melbu:

Alle skoledager:

• KLESVASK
    Du kan benytte vaskemaskin og tørketrommel hvis du har behov for det. Du kan vaske/tromle så lenge skolen er åpen, både på dagtid og kveldstid. Begge maskinene står i kjelleren under kantina og koster kr. 5,- pr. gang på hver av maskinene.

Tirsdag og torsdag:

• KANTINE
    Elevkantina er åpen kl 18.00-20.00.

Mulighet for biljard, bordtennis, TV, internett og fotballspill. Maten som serveres er gratis, men det kan også handles fra disken med kontanter eller Vipps.

• MUSIKKROM
    Musikkrommet ligger i kjelleren under gymsalen og kan brukes når det er åpent i kantina.

Onsdager:

• GYMSAL
    Gymsalen er åpen kl 19.00-21.00. og kan benyttes til fri aktivitet.

TA GJERNE KONTAKT

Kom gjerne innom kontoret hvis du trenger noen å snakke med. Kontoret ligger i samme avdeling som rådgiver og helsesøster i kantinebygget , BLOKK-C.

Vi kan være behjelpelig med vekking fra kl 06.45 til kl 07.45, hvis du har behov.
Kom gjerne med forslag til hva vi kan ordne til av mat i kantina,  forslag til andre aktiviteter også videre.

Lurer du på noe, har problem med et eller annet, ønsker å få til en løsning som gjør at du fortsetter på skolen for eksempel?  Da kan det ofte være smart å komme så tidlig som mulig for samtale, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Vi kan til og med komme på besøk til din hybel hvis det skulle være ønskelig.

- Hybelliste for avdeling Melbu og avdeling Stokmarknes finner du her.

- Besøk oss på vår Facebookside. Der kan du blant annet få vite hva vi serverer i kantina om kvelden.

-Telefornummer:    Cay  mobil 48225225  kontor  75655988.