VGS Hadsel - Fagskolen

Hva er fagskole?

Fagskoleutdanning er en yrkesrettet høyere utdanning for deg som har en grunnutdanning på videregående nivå og som ønsker å øke din kompetanse.

Hadsel videregående skole og fagskole har i en lang periode kunnet tilby nettbasert/desentralisert teknisk fagskole, med fordypning innen elkraft. Studiet omfatter fellesfagene, linjefagene, fordypningsfagene, valgfagene og de felles allmenne fagene.

Det treårige tilbudet foregår i samarbeid med Steinkjer videregående skole / Steinkjer fagskole, og har studenter fra hele landet, selv om de fleste kommer fra Nord-Norge og Trøndelag.

Publisert av Ann Sidsel Kramer. Sist endret 08.01.2015

Fagskolelederne, Jan Gundersen, Steinkjer, og Hans Gunnar Hansen, Hadsel. - Klikk for stort bilde

De to fagskolelederne, Hans Gunnar Hansen i Hadsel og Jan Gundersen i Steinkjer, er begge stolte av fagskolen, og synes de har hatt stor nytte og styrke i samarbeidet mellom de to skolene.

En av fordelene med et slikt samarbeid, er at studentene kan vurdere sjøl hvor det passer best å delta på de 3-4 ukesamlingene i løpet av skoleåret, enten på Melbu eller på Steinkjer.

En annen fordel er at det felles lærerkollegiet på fagskolen underviser i sine respektive fag på begge studiestedene når det er samlinger.

Hadsel fagskole ble forøvrig godkjent av NOKUT i august 2006.

Teknisk fagskole har egen webside

Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

Fagskoleutdanning innen Helse- og sosialfag er en yrkesrettet utdanning for deg som har fagbrev innen helse- og sosialfag, eller lang arbeidserfaring.

Fagskoleutdanning er et yrkesrettet alternativ til høyskoleutdanning, og studentenes kompetanse utvikles gjennom å kombinere teori med praksis ved å samhandle om virkelighetsnære utfordringer.

Fagskoleutdanningene har en varighet fra et halvt til to år. Utdanningene i Nordland er basert på årsenheter som er samlingsbaserte, med halv studieprogresjon - tre samlinger i semesteret over to år.

Gå til Nordland fagskole i Helse- og sosialfag

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}