Generell informasjon om Hadsel vgs

Skolen vår heter Hadsel videregående skole og fagskole, og består av studiested Melbu og studiested Stokmarknes. De to studiestedene ligger på hver sin side av Hadseløya, med en avstand på 16 kilometer.

Skolens rektor heter Inge Holm. De to studiestedene har hver sin studierektor, Øystein Hansen Bæverud på Melbu og Åse Jakobsen på Stokmarknes.

Ved å klikke på menypunktene til venstre, kan du få nærmere opplysninger om de to respektive studiestedene, om forskjellige elevtilbud, samt andre nyttige opplysninger i skolehverdagen.

Da de to tidligere skolene Melbu vgs og Stokmarknes vgs i 2007 ble slått sammen til en felles skole for Hadsel, vedtok de ansatte en egen visjon for skolen:

UTVIKLING FOR FRAMTIDA

VÅRE SAMHANDLINGSVERDIER ER:

• VISE RESPEKT
  • VISE ÅPENHET
  • VÆRE LOJALE
  • VÆRE RAUSE
  • BIDRA POSITIVT
  • GI KONSTRUKTIVE TILBAKEMELDINGER
Skolebygg StnesSkolebygg Stnes Anita Higraff Skolebygg MelbuSkolebygg Melbu Ukjent
Sist endret 10.01.2014