(04.03.2016)

Det blir skoledag tirsdag 29. mars.

Skoledagen starter kl. 10.45 på skolested Melbu og kl. 10.00 på skolested Stokmarknes.

Det er ordnet med skoleskyss.

Det blir skolefri fredag 15. april 2016.

til_våre_naboer.jpg
(19.02.2016)

I forbindelse med oppstart av arbeidet med å bygge et etterlengtet nytt skolebygg er vi endelig i gang. Som så mange sikkert allerede har registrert gjennom tilstedeværelse og media, er det straks klart for nytt skolebygg og ombygging av eksisterende arealer ved Hadsel vg. skole Stokmarknes.

NY SKOLE finner du hele tiden oppdatert og løpende informasjon.

eksamensvakter.jpg
(12.02.2016)

Hadsel vg. skole trenger flere dyktige eksamensvakter. Kjenner du noen som kunne tenke seg en ekstrajobb?

Infoskriv fra Politiet til elever og foresatte.jpg
(12.02.2016)

Etter den siste tids hendelser med trusler mot skoler fylket, har politiet i samarbeid med fylkeskommunen og kommunene forfattet et brev som er rettet til alle elever og deres foresatte. Her opplyses også om de alvorlige konsekvensene truslene får, både for de som står bak, og for de som rammes.

annonse.jpg
(20.01.2016)

Opplysninger om våreksamen 2016 for privatister og om teoretiske del av  fag- og svenneprøven for praksiskandidater og lærlinger.

(02.12.2015)

Alle eksaminander skal før eksamen ha gjort seg kjent med Rettleiing og reglement for eksaminander, og du plikter å gjøre deg kjent med innholdet før du møter i eksamenslokalet. Ordet eksaminand omfatter både elev og privatist.

Melbu-Frankrike001.jpg
(27.11.2015)

14.11. -21.11 var en gruppe med elever og ansatte på Erasmus reise til Bordeaux i Frankrike.

(15.09.2015)

Elevorganisasjonen i Nordland fylkeskommune var på Melbu og skolerte de 37 elevrådsrepresentantene ved Hadsel vg. skole og fagskole.

(02.07.2015)

Åpningstider i sommer

Studiested Stokmarknes - uke 29 til 32

Betjent administrasjon og sentralbord fra 08.30 – 15.00
Feriestengt i uke 28 – fra onsdag 8. juli til og med fredag 10. juli.
Studiested Melbu er betjent og kan kontaktes på 756 55 800
Benytt inngang på oversiden!

Studiested Melbu uke - 29 til 32

Betjent administrasjon og sentralbord fra 08.30.
Feriestengt kun fredag 24. juli.
Studiested Stokmarknes er betjent og kan kontaktes på 756 55 800

Ruiner i Pompei
(16.03.2015)

Lærere og elever fra Hadsel vg. skole, studiested Melbu, er akkurat kommet heim igjen etter å ha vært på et partenermøte innen Internasjonalisering arrangert av en italiensk skole like utenfor Napoli.

(28.01.2015)

I forbindelse med at fylkeskommunen har innført ny plattform og nye vgs-adresser, er ikke alle nye e-postadresser oppe og går. Hvis noen får e-poster i retur, vennligst ring til skolen og opplys om dette.
Vi har håp om at alt snart skal fungere prikkfritt.

Gründercamp
(18.11.2014)

Den 21. oktober samlet det seg ca 120 elever fra Vesterålen og Lofoten til Gründercamp i Hurtigrutens hus. Landsdelsfinalen er nå gjennomført og vi gratulerer den sammensatte gruppen fra Finnmark med seieren.

TIP-besøk
(10.11.2014)

4. og 5. november holdt Hadsel videregående åpent for 10.klassinger som skal søke til videregående til neste år. Markedsføring mot potensielle søkere er svært viktig for skolen, så alle lærerne anstrengte seg for at interesserte elever skulle trives ved besøket sitt her.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}