Du er her:

Yrkesfagdagen 2019

Klikk for stort bilde Samfunnshuset på Melbu ble atter en gang fylt med elever og deres mulige fremtidige arbeidsgivere når det ble arrangert yrkesfagdag for tredje år på rad.

Klikk for stort bilde Dette er et arrangement hvor årets avgangselever på yrkesrettede studieretninger får møte representanter for firmaer som vil bli aktuelle for dem når de trenger lærlingplass. Skolen går hvert år aktivt ut for å rekruttere firmaer relatert til skolens linjefag: transport, bilmekaniker, helse og oppvekst, restaurant og matfag, medier og kommunikasjon og elektro. Og dermed så fikk i år totalt 37 firmaer muligheten til å møte mer enn 120 elever for uformelle jobbintervju.

Det er ment å være til fordel for begge parter at skolen gir elever litt hjelp på veien fra skolebenk til lærlingeplass og at firmaer får presentert seg selv som attraktive arbeidsgivere. Næringslivet er tross alt avhengige av å rekruttere yngre talenter, og yrkesfagdagen er en suveren sjanse til å presentere seg selv som en fremgangsrik, suksessfull eller rett og slett kul arbeidsplass.

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde