Du er her:

Yrkesfagdag 2018 ble en suksess

Speeddating El-team - Klikk for stort bilde For andre året på rad arrangerte vi til yrkesfagdag på Melbu samfunnshus. Rundt 35 bedrifter fra Lofoten og Vesterålen fikk speeddate vg2-elever som kanskje blir deres kommende lærlinger.

Etter at rektor Inge Holm hadde ønsket velkommen foretok ordfører i Hadsel, Siv Dagny Aasvik den offisielle åpningen av Yrkesfagdagen 2018.

Det var plenumsinnlegg av Vidar Strande fra Norges bilbransjeforbund, Skjalg Steiro fra Biomar, Terje Leivseth fra Sax & Kam og Hans Gunnar Hansen som snakket om Fagskoleutdanning.

Restaurant- og matfag disket opp med nydelig lunsj.

Etter lunsj ble tiden brukt til speeddating mellom elever og bedrifter. Bedriftene representerer blant annet byggfag, helsefag, frisør, elektro, kokk og servitør, transport/logistikk, industriteknologi og kjøretøy. Noen bedrifter satser bevisst på å knytte til seg lærlinger på yrkesfagdagen.

Til slutt var det gaveoverrekking med takk til både arrangører og deltakere.