Du er her:

Vellykket Rådslag 2018

Rådslag 2018 - Klikk for stort bilde Mandag 29. januar ble det arrangert et rådslag der både ordførere, rådmenn, oppvekstsjefer, rektorer og NAV var invitert for å sette fokus på ungdomsressursene i Vesterålen. Det ble full sal med godt oppmøte og masse gode og konstruktive tilbakemeldinger etter arbeidet i grupper.


 

Rådslag 2018 - Klikk for stort bilde Dette er et forprosjekt for ungdom i Vesterålen mellom 16 – 21 år. Prosjektet er unikt fordi det er første gang at både kommunene, representert ved NAV i prosjektet og fylkeskommunen har jobbet sammen med en slik problemstilling.

I tillegg til representanter fra regionen deltok Fylkesordfører i Buskerud, Roger Ryberg, sammen med Ung Invest for å fortelle om hvordan de har fått til å lage et godt opplegg for ungdom, samt fylkesutdanningsjef i Nordland, Hild-Marit Olsen, fylkesledere i NAV, fra arbeids- og inkluderingsdirektorat + mange andre fra fylkeskommune og fylkesmannen.

Det er mange ungdommer i dag som ikke er i noe aktivitet og Vesterålen har ikke råd til å miste verdifull kapital – derfor må vi satse nå.

Fant du det du lette etter?