Stortives med det nye tilbygget til byggfaghallen

Askill Zahl Jensen foran byggfaghallen - Klikk for stort bildeAskill Zahl Jensen foran byggfaghallen Michal Solheim - Utrolig bra å kunne ha alt på ett sted, sier teamleder og ansvarlig for lærlinger, Askill Zahl Jensen. Det er veldig fint å kunne ta elevene fra hallen og rett i klasserommet i samme bygg.

Nytt tilbygg ferdig

Byggfaghallen stod ferdig i 2011 og ga et skikkelig løft for byggfagutdanningen ved skolen. Hallen er på 400 kvadratmeter og og gir muligheter for større byggeprosjekter enn tidligere.

I høst kom et etterlengtet tilbygg på plass. Det rommer garderobe, toalett, lager, to klasserom og kontor. -Dette har gitt både elever og lærere en ny arbeidshverdag, sier en fornøyd Askill.

Fotograf: Michal Solheim Nytt tilbygg til byggfaghallen | Fotograf: Michal Solheim Ehsan, Pausian og Andreas foran vedboden de har bygget | Fotograf: Michal Solheim Ole Ellingsen gleder seg til å ta i bruk hytta | Fotograf: Michal Solheim