Du er her:

Sølv i fylkesmesterskapet i Lette Kjøretøy

Klikk for stort bilde Vi gratulerer Marianne Johnsen fra Vg2 Kjøretøy med andre plass i fylkesmesterskap i Lette Kjøretøy.

Når det arrangeres NM i yrkesfag starter uttaket med skolekonkurranse som går videre til fylkesmesterskap. Yrkes-NM gjennomføres av WorldSkills Norway, som samarbeider med LO, NHO, fylkeskommunene, og forskjellige yrkesforbund.

Begivenheten er en mulighet for å oppnå heder og ære, samtidig som konkurransen setter lys på de krav som stilles i profesjonell sammenheng. Hver deltaker får 10 tekniske oppgaver hvor hver skal løses innenfor en gitt tidsfrist på 20 minutter. Dette fremhever teknisk innsikt og korrekt kunnskap slik at når de møter lignende oppgaver i yrkeslivet så kan de løse dem korrekt og effektivt. Bare det å delta i kvalifiseringen en prøve på de krav som stilles når kunnskap fra skolegang skal brukes ut i lønnet arbeid.

Det er alltid en glede for en undervisningsinstitusjon når en av våre elever kommer på palleplass i enhver konkurranse, spesielt når det er så spesifikt innenfor den yrkesfaglige studieretningen, og vi gratulerer vår elev med medaljeplassen.