Du er her:

Nedleggelse av grunnstein for nytt skolebygg

Hild-Marit Olsen med grunnsteinsplata - Klikk for stort bilde Onsdag 25.04. ble politikere, ansatte og elever invitert til fest i anledning nedlegging av grunnsteinen til den nye skolen på Stokmarknes.

Fylkesråd for utdanning, Hild-Marit Olsen fikk det ærefulle oppdraget å legge ned grunnsteinen på byggeplassen, sammen med rektor Inge Holm, ordfører i Hadsel Siv Dagny Aasvik, byggeleder André Jensen, samt tre elever.

- Dere bygger skole på en fantastisk måte og jeg tror bygget vil bli lagt merke til langt ut over Hadsels grenser, sa Olsen i sin hilsningstale. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake når skolen står ferdig høsten 2019.

Både rektor Inge Holm og studierektor ved skolested Stokmarknes Åse Jakobsen, ser fram til at skolen skal bli ferdig. - Det blir nok en ny og bedre hverdag, både for elever og ansatte. Vi er veldig takknemlig for at fylkestinget har bevilget midler til nytt skolebygg, noe som gir oss mulighet til å gi et enda bedre tilbud til fremtidige elever.

Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Idar Ovesen Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo Fotograf: Ove Aalo