Du er her:

Karrieredagene 2019 på Melbu

Ved dagens slutt ble mat lagd av besøkende elever servert. - Klikk for stort bildeSelvlagde vårruller med chilisaus Are Gunnar Aarø Alle videregående skoler er avhengige av å vise fram og informere om sine utdanningstilbud når avgangselever fra ungdomsskolen skal søke seg inn på sin framtid til våren. Tradisjonen tro inviterer alle videregående skoler på omvisning slik at de som kanskje ikke har bestemt seg kan få prøve seg på hva de gjør på videregående.

Videregående skoler eksisterer for å gi unge mennesker de ferdighetene og den kunnskapen de trenger for å kunne starte på karrieren sin. Tilbudene som de kan tilby blir til i en dialog med arbeidslivets behov, søkernes ønsker og skolenes mulighet til å sette opp undervisningstilbud med sin tilgjengelige ekspertise.

I år falt karrieredagene på 5. og 6. november og begge dagene var det mye besøk fra ungdomsskolene i området, slik at så mange elever som mulig kunne få kikke på 2 av de utdanningsveiene som er tilgjengelige rundt om i Vesterålen.

Med nysnø utendørs ble det fine dager her hvor naturen og skolen fikk vise seg fra sin beste side for mulige fremtidige elever.