Du er her:

Fylkeskommunal post i elektronisk format

Logo SvarUt - Klikk for stort bilde Nå kan du motta og lese brev fra Nordland fylkeskommune i din egen digitale postkasse.

Vi ønsker å bruke digitale løsninger der det er hensiktsmessig. For å gjøre kommunikasjonen med elever og lærlinger enklere har Nfk nå innført "SvarUt". Vi anbefaler alle elever, lærlinger og privatister å opprette sin egen digitale postkasse.

Hva er SvarUt og hvordan fungerer det?

SvarUt er en sikker og trygg kanal for utsendelse av elektronisk post. Nå vil post fra Nordland fylkeskommune gå direkte til din valgte digitale postkasse som for eksempel Digipost eller e-Boks. Har du ikke egen digital postkasse blir posten sendt til Altinn. Brev i Altinn sendes på papir om det ikke hentes elektronisk innen to dager. Brev til Digiboks eller e-Boks blir ikke sendt på papir.

Har du ikke digital postkasse? Her kan du opprette en nå.