Du er her:

Fraværskonkurransen på yrkesfaglig Melbu 2018

Årets vinnere var RM2K - Klikk for stort bilde RM2K var årets vinnere med et samlet fravær på bare 2 timer.

Tradisjonen tro holdes det en fraværskonkurranse hvert år på høsten. Dette ble satt i gang for å bevisstgjøre elever om viktigheten av tilstedeværelse og deltakelse når man kommer ut i arbeidslivet. Mulige arbeidsgivere er bevisst dette og en bør regne med at de vil se på fraværet som blir påført vitnemålet.

I konkurranseperioden på 4 uker så hadde studiestedets 180 elever et fravær på 4,4 %, som er en del mindre enn samfunnet for øvrig. Dessuten så kan det nevnes at 130 elever hadde 6 timer eller mindre, men til syvende og sist sto RM2K med et samlet fravær på 2 timer som soleklare seierherrer.