Du er her:

Besøk av utdanningssjefen

Utdanningssjefen møtte tillitsvalgte elever og ansatte - Klikk for stort bilde Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar med sin stab besøkte skolen den 16.10.18. I løpet av dagen fikk utdanningssjefen møte elever, tillitsvalgte elever, tillitsvalgte ansatte og ledelsen ved skolen.

Etter en lang møtedag fikk de også omvisning inne i nybygget på Stokmarknes. Det ble en fin omvisning og skolebygget begynner virkelig å ta form. Vi gleder oss stort til dette skal stå ferdig april 2019.