Gamle tomter

Pensjonerte lærere ble tilkalt for å være sensorer når det skulle arrangeres konkurranse i bilmekaniker-faget for Vg2. Den beste eleven skulle få presentere skolen ved fylkesmesterskapet i Bodø.

Rådslag 2018

Mandag 29. januar ble det arrangert et rådslag der både ordførere, rådmenn, oppvekstsjefer, rektorer og NAV var invitert for å sette fokus på ungdomsressursene i Vesterålen. Det ble full sal med godt oppmøte og masse gode og konstruktive tilbakemeldinger etter arbeidet i grupper.

 

 

Speeddating El-team

For andre året på rad arrangerte vi til yrkesfagdag på Melbu samfunnshus. Rundt 35 bedrifter fra Lofoten og Vesterålen fikk speeddate vg2-elever som kanskje blir deres kommende lærlinger.

Unknown-1

Hadsel videregående skole og fagskole var til stede på NOKUTs fagskolekonferanse.

Onsdag 25. oktober fikk elevene fra VG2 Studiespesialiserende et foredrag av marked- og salgssjefen i Fly Viking, Kristine Jørstad Bock

Yrkessjåføropplæring

Ved studiested Melbu har vi landslinje for utdanning av yrkessjåfører, og gir gratis opplæring til førerkort tunge klasser.

Harry Nilsen er student på fagskolen

Da Harry Nilsen fra Bodø ble tilbudt ny jobb i bedriften hvor han er ansatt, søkte han seg til Hadsel og Steinkjer fagskole for å møte de formelle kravene.

Elevene fra Markedsføring og Ledelse 1 gruppa på besøk hos Trollfjord Bredbånd AS

Elevene fra VG 2 studiespesialiserende var torsdag 19.10 på besøk hos Trollfjord Bredbånd AS for et foredrag og en omvisning.

Markedsføring og ledelse 1 gruppa Nordlaks

Vg2 studiespesialiserende elever fra Hadsel vgs avd. Stokmarknes har fått foredrag og omvisning hos Nordlaks. Torsdag 14.09 ble vi tatt imot av Lars Fredriksen. Lars er marketing- og kommunikasjonsrådgiver hos Nordlaks.

Vedbod

Ehsan, Pausian og Andreas trives godt og er veldig glad for at de har fått lærlingeplass på byggfag.

Fant du det du lette etter?