Velkommen til Hadsel vgs 1

Kjære nye og tidligere elever!
Hjertelig velkommen til skoleåret 2017/2018 ved Hadsel videregående skole og fagskole.

Kjørebaneløfter 1

Driftavdelingen ved skolen har pusset opp verkstedhallen på sjåførlinjen med nytt spesialgulv, malt vegger. Skolen har også invester i ny Kjørebaneløfter som løfter opp til 18 tonn.

Tord Theodor Olsen 1

Fredag 31. mars arrangerte lærerne på Melbu fagdag i norsk for Vg2. I den anledning så fikk de overtalt en profesjonell regissør og fotograf til å holde foredrag om yrket og virksomheten sin. Tord Theodor Olsen fra Deadline Media var derfor dagens foredragsholder.

UB

Hadsel vgs hentet hjem fire priser på første dag av fylkesmessa for ungdomsbedrifter

Yrkesfagdag gruppebilde 2

Rektor Inge Holm kunne ønske velkommen til fagdag i Melbu Samfunnshus. Elever fikk hilse på bedriftsrepresentanter fra yrkene de utdanner seg til. I sin tur så får bedriftene ett inntrykk av potensielle lærlinger og dermed også mulige fremtidige medarbeidere.

Bygghallen utvides

Da er endelig byggearbeidene i gang. Byggfag på Melbu får utvidet spesialhallen sin med klasserom og hardt tiltrengte fasiliteter. Studiested Melbu er med rette stolte av bygghallen sin, og nå skal den bli enda bedre.