Kjørebaneløfter 1

Driftavdelingen ved skolen har pusset opp verkstedhallen på sjåførlinjen med nytt spesialgulv, malt vegger. Skolen har også invester i ny Kjørebaneløfter som løfter opp til 18 tonn.

Tord Theodor Olsen 1

Fredag 31. mars arrangerte lærerne på Melbu fagdag i norsk for Vg2. I den anledning så fikk de overtalt en profesjonell regissør og fotograf til å holde foredrag om yrket og virksomheten sin. Tord Theodor Olsen fra Deadline Media var derfor dagens foredragsholder.

UB

Hadsel vgs hentet hjem fire priser på første dag av fylkesmessa for ungdomsbedrifter

Yrkesfagdag gruppebilde 2

Rektor Inge Holm kunne ønske velkommen til fagdag i Melbu Samfunnshus. Elever fikk hilse på bedriftsrepresentanter fra yrkene de utdanner seg til. I sin tur så får bedriftene ett inntrykk av potensielle lærlinger og dermed også mulige fremtidige medarbeidere.

Bygghallen utvides

Da er endelig byggearbeidene i gang. Byggfag på Melbu får utvidet spesialhallen sin med klasserom og hardt tiltrengte fasiliteter. Studiested Melbu er med rette stolte av bygghallen sin, og nå skal den bli enda bedre.

Samarbeidsavtale HVSF - Hadsel kommune_2.jpg

Hadsel kommune og Nordland fylkeskommune skriver under revidert samarbeidsavtale for å hindre frafall.

 

 Som første fylke i landet har Nordland nå fått el-biler til bruk i undervisningen.

«Er du gnistrende engasjert?»

Hadsel vg. skole og fagskole, studiested Melbu, har fire klasser innen Elektro. To klasser på VG1 Elektrofag, VG2 Autmatisering og VG2 Elenergi. To av våre flotte lærere skal nå slutte og vi lyser derfor ut to 100 % faste stillinger som faglærere innen Elektro.

Les mer om stillingene
 

 

Fant du det du lette etter?