Du er her:
Mess1

Først vant Redd Liv UB prisen for beste forretningsplan. Så ble bedriften fra Stokmarknes kåret til årets beste ungdomsbedrift i Nordland.

korridor (1)

Skolen er pålagt å gjennomføre Ungdataundersøkelsen innen 5. april.

Vinnere

Vi gratulerer Marianne Johnsen fra Vg2 Kjøretøy med andre plass i fylkesmesterskap i Lette Kjøretøy.

karusell_russisk.jpg

Nå har du sjansen til å være èn av landets elever som velger annerledes og lærer seg russisk på videregående. Skolen vil tilby Russisk I. Kun elever som har hatt andre fremmedspråk (spansk, tysk eller fransk) i ungdomsskolen er kvalifiserte søkere til dette tilbudet.

Skreikan 1

Seiersintervju med laget "Skreikan".

Vinner av Kokkekamp 2019 1

50 elever fordelt på 11 lag konkurrerte om å lage det beste måltidet, med torsk som råvare. Vi gratulerer Henrik, Aksel, Lucas og Terje med seieren 😀 Vi kommer tilbake med flere bilder og intervju med elevene på RM2K

I møte med en fremtidig arbeidsgiver?

Samfunnshuset på Melbu ble atter en gang fylt med elever og deres mulige fremtidige arbeidsgivere når det ble arrangert yrkesfagdag for tredje år på rad.

RM2K

RM2K var årets vinnere med et samlet fravær på bare 2 timer.

Erasmus+-delegasjonen 1

Hadsel videregående skole er en strategisk samarbeidspartner i Erasmus+. Og i slutten av november fikk vi besøk langveisfra.

ys_7

Det er nå åpnet for å søke 19 ukers yrkessjåførkurs.