Du er her:

Onsdag 18. september dro elever fra studiested Melbu i grupper ut i skog og mark for å fiske, å sanke bær og sopp, eller bare rett og slett gå på fjelltopper. Dagen etterpå var det buffet med matvarer fra naturen.

Hadsel videregående satte mobbing på dagsorden, med foredrag fra Adrian Lund og påfølgende gruppearbeid. Dette er en del av ERASMUS-samarbeidet.

Rektor Åse Jakobsen ønsket elevene ved studiested Melbu og studiested Stokmarknes velkommen til nytt skoleår.

Skolestart

Kjære elever!

Hjertelig velkommen til nytt skoleår ved Hadsel videregående skole.

- En kjempefin opplevelse og ei uforglemmelig uke sier de tre elevene etter skolebesøket i Italia.

Nylig så ble det arrangert kurs i sushi for Restaurant- og matfag. Tore Willassen fra Grillo Catering kom med verktøy og varer og satte opp produksjonslinjer, for så å kunne bruke klargjorte råvarer slik at alle kunne få ta del i å sette sammen til ferdig produkt.

Politiet inviterer alle landets foreldre, med ungdom som i år skal ut i russefeiring, til Norges største foreldremøte. Møtet livestreames 11. april kl. 19.30 på Politiet i Norge sine Facebook-sider.

Først vant Redd Liv UB prisen for beste forretningsplan. Så ble bedriften fra Stokmarknes kåret til årets beste ungdomsbedrift i Nordland.

Vi gratulerer Marianne Johnsen fra Vg2 Kjøretøy med andre plass i fylkesmesterskap i Lette Kjøretøy.

Nå har du sjansen til å være èn av landets elever som velger annerledes og lærer seg russisk på videregående. Skolen vil tilby Russisk I. Kun elever som har hatt andre fremmedspråk (spansk, tysk eller fransk) i ungdomsskolen er kvalifiserte søkere til dette tilbudet.