Du er her:
Elevtjenestens skilt 1

Det er ikke bare lett å være ung, og kanskje ha flyttet hjemmefra for å bo nær en ny skole. Hadsel videregående skole har derfor en stab med personer som alle kan henvende seg til om de trenger noen som helst form for råd eller støtte, eller som har funksjon å gjøre livet enklere. Derfor så var det naturlig at disse, under samlebegrepet Elevtjenesten, fikk møte elevene nå kort tid etter skolestart for å informere om seg selv.

DSC_0001

- Midlene skal gå til å styrke Hadsel fagskole sin kompetanse innen nettpedagogikk, sier fagskoleleder Hans Gunnar Hansen.

21 stolte elever

Vi gratulerer årets 21 rosekandidater.

DSC_0071

Studenter ved Hadsel og Steinkjer fagskole har presentert hovedoppgaver i auditoriet på studiested Melbu.

Logo SvarUt

Nå kan du motta og lese brev fra Nordland fylkeskommune i din egen digitale postkasse.

Velkommen til skolestart mandag 20. august.

Kjøretøy 1

Nå kan du ta kurs for etterutdanning av yrkessjåfører. Kursene vil være regelmessig hver høst, vinter og vår.

screenshot_264

Yrkesfagenes år 2018 skal sette økt, positivt fokus på yrkesfagene og få flere unge til å søke og gjennomføre denne utdanningen.

Hybel til leie 1

Bruk gruppen "Hybel til leie/ønskes leid Hadsel".
Adressen er https://www.facebook.com/groups/hadselhybel/

Kranbilen på plass

Hvert år tar byggfag-utdanningen med Melbu på seg et byggeoppdrag for en utenforstående. Og hvert år når det går mot slutten av skoleåret så det blir tatt ut av hallen for å transporteres til sin ferdige grunnmur.