Du er her:
Skolestart

Kjære elever!

Hjertelig velkommen til nytt skoleår ved Hadsel videregående skole.

Alle programområder var representert når årets roser for lavt fravær ble delt ut. Og i år var det 16 som ble kalt fram for å ha mindre enn 2 timer fravær gjennom hele skoleåret, hvorpå de ble tildelt hver sin rose.

- En kjempefin opplevelse og ei uforglemmelig uke sier de tre elevene etter skolebesøket i Italia.

Nylig så ble det arrangert kurs i sushi for Restaurant- og matfag. Tore Willassen fra Grillo Catering kom med verktøy og varer og satte opp produksjonslinjer, for så å kunne bruke klargjorte råvarer slik at alle kunne få ta del i å sette sammen til ferdig produkt.

Politiet inviterer alle landets foreldre, med ungdom som i år skal ut i russefeiring, til Norges største foreldremøte. Møtet livestreames 11. april kl. 19.30 på Politiet i Norge sine Facebook-sider.

Først vant Redd Liv UB prisen for beste forretningsplan. Så ble bedriften fra Stokmarknes kåret til årets beste ungdomsbedrift i Nordland.

Vi gratulerer Marianne Johnsen fra Vg2 Kjøretøy med andre plass i fylkesmesterskap i Lette Kjøretøy.

Nå har du sjansen til å være èn av landets elever som velger annerledes og lærer seg russisk på videregående. Skolen vil tilby Russisk I. Kun elever som har hatt andre fremmedspråk (spansk, tysk eller fransk) i ungdomsskolen er kvalifiserte søkere til dette tilbudet.

Seiersintervju med laget "Skreikan".

50 elever fordelt på 11 lag konkurrerte om å lage det beste måltidet, med torsk som råvare. Vi gratulerer Henrik, Aksel, Lucas og Terje med seieren 😀 Vi kommer tilbake med flere bilder og intervju med elevene på RM2K