Du er her:
Åpningstider sommer 2018 1

Klikk på bildet for større versjon

DSC_0001

- Midlene skal gå til å styrke Hadsel fagskole sin kompetanse innen nettpedagogikk, sier fagskoleleder Hans Gunnar Hansen.

21 stolte elever

Vi gratulerer årets 21 rosekandidater.

DSC_0071

Studenter ved Hadsel og Steinkjer fagskole har presentert hovedoppgaver i auditoriet på studiested Melbu.

Logo SvarUt

Nå kan du motta og lese brev fra Nordland fylkeskommune i din egen digitale postkasse.

Velkommen til skolestart mandag 20. august.

Kjøretøy 1

Nå kan du ta kurs for etterutdanning av yrkessjåfører. Kursene vil være regelmessig hver høst, vinter og vår.

screenshot_264

Yrkesfagenes år 2018 skal sette økt, positivt fokus på yrkesfagene og få flere unge til å søke og gjennomføre denne utdanningen.

Hybel til leie 1

Bruk gruppen "Hybel til leie/ønskes leid Hadsel".
Adressen er https://www.facebook.com/groups/hadselhybel/

Kranbilen på plass

Hvert år tar byggfag-utdanningen med Melbu på seg et byggeoppdrag for en utenforstående. Og hvert år når det går mot slutten av skoleåret så det blir tatt ut av hallen for å transporteres til sin ferdige grunnmur.