Du er her:

For å redusere smitteutbredelsen av korona ble det fra og med fredag 13. mars ingen klasseromsundervisning på Hadsel vgs.  Lærere gjennomfører digital undervisning frem til påskeferien begynner.

Skolene sørger for faglige opplegg og legger til rette for opplæring hjemme, men det å hindre spredning av smitte det aller viktigste. Aktivitetene hjemme må ikke gå ut over trivsel og livskvalitet.  Foreldre og foresatte må gjerne ta kontakt med skolens ledelse eller elevens kontaktlærer  om dere trenger råd og hjelp rundt dette.

Slik får du tilgang til Skype for business.

Den 15.01. gikk Yrkesfagdagen 2020 av stabelen på Melbu samfunnshus. Yrkesfagdagen ble arrangert for fjerde gang, og er blitt en arena og møteplass for bedrifter og vg2-elever.

Alle videregående skoler er avhengige av å vise fram og informere om sine utdanningstilbud når avgangselever fra ungdomsskolen skal søke seg inn på sin framtid til våren. Tradisjonen tro inviterer alle videregående skoler på omvisning slik at de som kanskje ikke har bestemt seg kan få prøve seg på hva de gjør på videregående.

Onsdag 18. september dro elever fra studiested Melbu i grupper ut i skog og mark for å fiske, å sanke bær og sopp, eller bare rett og slett gå på fjelltopper. Dagen etterpå var det buffet med matvarer fra naturen.

Hadsel videregående satte mobbing på dagsorden, med foredrag fra Adrian Lund og påfølgende gruppearbeid. Dette er en del av ERASMUS-samarbeidet.