Du er her:
Hybel til leie 1

Bruk gruppen "Hybel til leie/ønskes leid Hadsel".
Adressen er https://www.facebook.com/groups/hadselhybel/

Kranbilen på plass

Hvert år tar byggfag-utdanningen med Melbu på seg et byggeoppdrag for en utenforstående. Og hvert år når det går mot slutten av skoleåret så det blir tatt ut av hallen for å transporteres til sin ferdige grunnmur.

Hild-Marit Olsen og Inge Holm 1

Onsdag 25.04. ble politikere, ansatte og elever invitert til fest i anledning nedlegging av grunnsteinen til den nye skolen på Stokmarknes.

Kjøretøy 1

Nå kan du ta kurs for etterutdanning av yrkessjåfører. Kursene vil være regelmessig hver høst, vinter og vår.

Ferdige stoler 1

Elever fra ungdomsskole-trinnet har i år kunnet ta valgfag i verkstedet til byggfag på Hadsel videregående. Nå i dag var det flere som fullførte et langtidsprosjekt i å bygge sin egen lenestol.

Gamle tomter

Pensjonerte lærere ble tilkalt for å være sensorer når det skulle arrangeres konkurranse i bilmekaniker-faget for Vg2. Den beste eleven skulle få presentere skolen ved fylkesmesterskapet i Bodø.

Rådslag 2018

Mandag 29. januar ble det arrangert et rådslag der både ordførere, rådmenn, oppvekstsjefer, rektorer og NAV var invitert for å sette fokus på ungdomsressursene i Vesterålen. Det ble full sal med godt oppmøte og masse gode og konstruktive tilbakemeldinger etter arbeidet i grupper.

Speeddating El-team

For andre året på rad arrangerte vi til yrkesfagdag på Melbu samfunnshus. Rundt 35 bedrifter fra Lofoten og Vesterålen fikk speeddate vg2-elever som kanskje blir deres kommende lærlinger.

Unknown-1

Hadsel videregående skole og fagskole var til stede på NOKUTs fagskolekonferanse.

Onsdag 25. oktober fikk elevene fra VG2 Studiespesialiserende et foredrag av marked- og salgssjefen i Fly Viking, Kristine Jørstad Bock