Du er her:
Miljøfyrtårn logo

Hadsel videregående skole er godt i gang med arbeidet for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn.

Elever og ansatte som har milde luftveissymptomer og sykdomsfølelse skal ikke møte på skolen, men holde seg hjemme til allmenntilstanden er god. Elever og ansatte kan komme tilbake til skolen når de føler seg friske og feberfri, selv om de fortsatt har noen symptomer på luftveisinfeksjoner.

Viktig melding

Regjeringen har fastsatt midlertidige fraværsregler som skal gjelde i perioden 24. august til 31. oktober, se lenken: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/midlertidige-fravarsregler-er-fastsatt/id2736940/. Her presiseres det at fravær i perioden av helsegrunner ikke skal føres på vitnemål eller kompetansebevis. Eleven må likevel legge frem foreldrebekreftelse eller sende egenmelding (elever over 18 år).

På studiested STOKMARKNES er det ledig på:

Informasjonsteknologi og medieproduksjon VG1
Studiespesialisering VG2
Helseservice VG2
Barne- og ungdomsarbeider VG2

På studiested MELBU er det ledig på:

Byggfag VG1
Byggteknikk VG2
Elektro VG1
Frisør VG2
Transport- og logistikk VG2

Velkommen til skolestart mandag 17. august.