Møysalen

Pedagogisk leder, 100% fast stilling og Avdelingsleder drift, 100% fast stilling.

Unknown-1

Hadsel videregående skole og fagskole var til stede på NOKUTs fagskolekonferanse.

Elektro 1B 1

Hvert år arrangerer studiested Melbu en fraværskonkurranse hvor lavt fravær blir premiert, og i år ble det satt en uslåelig rekord.

Onsdag 25. oktober fikk elevene fra VG2 Studiespesialiserende et foredrag av marked- og salgssjefen i Fly Viking, Kristine Jørstad Bock

Spesialdrink

Hadsel videregående skole holdt karrieredager for elever fra ungdomsskolene den 7. og 8. november. Det er særdeles viktig for skolen å sørge for rekruttering til linjene og det er alltid en glede å møte ungdommer som viser interesse for fagene som undervises her.

Yrkessjåføropplæring

Ved studiested Melbu har vi landslinje for utdanning av yrkessjåfører, og gir gratis opplæring til førerkort tunge klasser.

Harry Nilsen er student på fagskolen

Da Harry Nilsen fra Bodø ble tilbudt ny jobb i bedriften hvor han er ansatt, søkte han seg til Hadsel og Steinkjer fagskole for å møte de formelle kravene.

Elevene fra Markedsføring og Ledelse 1 gruppa på besøk hos Trollfjord Bredbånd AS

Elevene fra VG 2 studiespesialiserende var torsdag 19.10 på besøk hos Trollfjord Bredbånd AS for et foredrag og en omvisning.

Markedsføring og ledelse 1 gruppa Nordlaks

Vg2 studiespesialiserende elever fra Hadsel vgs avd. Stokmarknes har fått foredrag og omvisning hos Nordlaks. Torsdag 14.09 ble vi tatt imot av Lars Fredriksen. Lars er marketing- og kommunikasjonsrådgiver hos Nordlaks.

Vedbod

Ehsan, Pausian og Andreas trives godt og er veldig glad for at de har fått lærlingeplass på byggfag.