Du er her:

Nylig så ble det arrangert kurs i sushi for Restaurant- og matfag. Tore Willassen fra Grillo Catering kom med verktøy og varer og satte opp produksjonslinjer, for så å kunne bruke klargjorte råvarer slik at alle kunne få ta del i å sette sammen til ferdig produkt.

Politiet inviterer alle landets foreldre, med ungdom som i år skal ut i russefeiring, til Norges største foreldremøte. Møtet livestreames 11. april kl. 19.30 på Politiet i Norge sine Facebook-sider.

Først vant Redd Liv UB prisen for beste forretningsplan. Så ble bedriften fra Stokmarknes kåret til årets beste ungdomsbedrift i Nordland.

Vi gratulerer Marianne Johnsen fra Vg2 Kjøretøy med andre plass i fylkesmesterskap i Lette Kjøretøy.

Nå har du sjansen til å være èn av landets elever som velger annerledes og lærer seg russisk på videregående. Skolen vil tilby Russisk I. Kun elever som har hatt andre fremmedspråk (spansk, tysk eller fransk) i ungdomsskolen er kvalifiserte søkere til dette tilbudet.

Seiersintervju med laget "Skreikan".

50 elever fordelt på 11 lag konkurrerte om å lage det beste måltidet, med torsk som råvare. Vi gratulerer Henrik, Aksel, Lucas og Terje med seieren 😀 Vi kommer tilbake med flere bilder og intervju med elevene på RM2K

Samfunnshuset på Melbu ble atter en gang fylt med elever og deres mulige fremtidige arbeidsgivere når det ble arrangert yrkesfagdag for tredje år på rad.

Årets vinnere var RM2K

RM2K var årets vinnere med et samlet fravær på bare 2 timer.

Caroline Fredriksen sammen med besøkende lærere fra Erasmus+

Hadsel videregående skole er en strategisk samarbeidspartner i Erasmus+. Og i slutten av november fikk vi besøk langveisfra.