Fornøyde elever på RM

Ted (Vg2), Sofie og Ingvild (Vg1) trives godt på RM. –Vi søkte oss hit fordi vi hørte mye bra om skolen og miljøet her. Og vi er ikke blitt skuffet. Flott miljø og flinke lærere. Ted skal videre som lærling, mens Ingvild har veldig lyst å bli konditor.

Askill Zahl Jensen foran byggfaghallen

- Utrolig bra å kunne ha alt på ett sted, sier teamleder og ansvarlig for lærlinger, Askill Zahl Jensen. Det er veldig fint å kunne ta elevene fra hallen og rett i klasserommet i samme bygg.

Nytt tilbygg ferdig

Byggfaghallen stod ferdig i 2011 og ga et skikkelig løft for byggfagutdanningen ved skolen. Hallen er på 400 kvadratmeter og og gir muligheter for større byggeprosjekter enn tidligere.

I høst kom et etterlengtet tilbygg på plass. Det rommer garderobe, toalett, lager, to klasserom og kontor. -Dette har gitt både elever og lærere en ny arbeidshverdag, sier en fornøyd Askill.

3  lærlinger har fått kontrakt med Hadsel videregående skole og fagskole og Flerfaglig Opplæringskontor Vesterålen.

Kjørebaneløfter 1

Driftavdelingen ved skolen har pusset opp verkstedhallen på sjåførlinjen med nytt spesialgulv, malt vegger. Skolen har også invester i ny Kjørebaneløfter som løfter opp til 18 tonn.

UB

Hadsel vgs hentet hjem fire priser på første dag av fylkesmessa for ungdomsbedrifter