Du er her:
I møte med en fremtidig arbeidsgiver?

Samfunnshuset på Melbu ble atter en gang fylt med elever og deres mulige fremtidige arbeidsgivere når det ble arrangert yrkesfagdag for tredje år på rad.

RM2K

RM2K var årets vinnere med et samlet fravær på bare 2 timer.

Erasmus+-delegasjonen 1

Hadsel videregående skole er en strategisk samarbeidspartner i Erasmus+. Og i slutten av november fikk vi besøk langveisfra.

ys_7

Det er nå åpnet for å søke 19 ukers yrkessjåførkurs.

Kjøretøy 1

Nå kan du ta kurs for etterutdanning av yrkessjåfører. Kursene vil være regelmessig hver høst, vinter og vår.

Utdanningssjefen møtte tillitsvalgte elever og ansatte 1

Utdanningssjef Nina Ellingsen Høiskar med sin stab besøkte skolen den 16.10.18. I løpet av dagen fikk utdanningssjefen møte elever, tillitsvalgte elever, tillitsvalgte ansatte og ledelsen ved skolen.

Etter en lang møtedag fikk de også omvisning inne i nybygget på Stokmarknes. Det ble en fin omvisning og skolebygget begynner virkelig å ta form. Vi gleder oss stort til dette skal stå ferdig april 2019.

Elevtjenestens skilt 1

Det er ikke bare lett å være ung, og kanskje ha flyttet hjemmefra for å bo nær en ny skole. Hadsel videregående skole har derfor en stab med personer som alle kan henvende seg til om de trenger noen som helst form for råd eller støtte, eller som har funksjon å gjøre livet enklere. Derfor så var det naturlig at disse, under samlebegrepet Elevtjenesten, fikk møte elevene nå kort tid etter skolestart for å informere om seg selv.

DSC_0001

- Midlene skal gå til å styrke Hadsel fagskole sin kompetanse innen nettpedagogikk, sier fagskoleleder Hans Gunnar Hansen.

21 stolte elever

Vi gratulerer årets 21 rosekandidater.

DSC_0071

Studenter ved Hadsel og Steinkjer fagskole har presentert hovedoppgaver i auditoriet på studiested Melbu.